Workshop met paarden: “Inzicht in je persoonlijke effectiviteit”

 In Column

Nieuwsgierig naar jezelf? Volg onze workshop op 9 november a.s!

img_4040

Tijdens de workshop laten Marjon Vos (gecertificeerd paardencoach, EMDR therapeut en CREF behandelaar) en Monique Zwiep (st!r erkende coach, Insights Discovery practitionar en interimmanager) je nader met jezelf kennis maken.

Dit wordt gedaan aan de hand van inzichten uit Insights Discovery en het ervaren van je persoonlijke en effectieve leiderschap bij het paard in de bak. Het paard spreekt maar één taal: lichaamstaal. Hij reageert op wat er werkelijk speelt in je kern. Zonder oordeel, niet sociaal wenselijk en zonder verborgen agenda.

Leer jezelf op 9 november a.s. beter kennen met behulp van een paard

Gedurende de dag wisselen theorie en praktijk zich met elkaar af. In de ochtend maak je kennis met Insights Discovery. Je krijgt een eerste inzicht in vragen als: Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Insights neemt je mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je ook te laten herkennen waar de kracht van anderen liggen.

Na een lunch ga je de opgedane kennis in de ochtend toetsen in de praktijk. Bij de paarden in de bak. Bewuste en onbewuste patronen worden zichtbaar.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen persoonlijke actieplan om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Confronterend zeg! Eerst meer inzicht in jezelf en vervolgens gespiegeld worden door een paard

Waar: Tinkerhoeve de Bonte Parels, Zeilkerweg 8, Zenderen

Wanneer: 9 november 2019 van 9:30 – 15:30

Kosten: €85,00 per persoon inclusief koffie/thee/fris en lunch

Opgave via: m.zwiep@monieq.nl

Recent Posts