Selecteer een pagina

[vc_row][vc_column width=”2/3″][mk_image src=”http://www.monieq.nl/wp-content/uploads/2015/03/Slider-P3110048-1920×1080.jpg” image_width=”1100″ image_height=”600″ crop=”true” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][mk_padding_divider size=”40″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]In ons leven zit veel stress, drukte en volle agenda’s. We racen door de dagen als een volleerde coureur in een racewagen. We denken te weten hoe we moeten racen, gebruiken agenda’s om het overzichtelijk te houden, hanteren de I-pad, I-phone, facebook, Instragram, Linked-in en nog veel meer varianten van social media om in contact te blijven met de wereld om ons heen.

Op zich een hele klus, de wereld om ons heen wordt sneller, voller, drukker. Word jij dan ook drukker?

Toen ik 18 was (alweer een tijdje geleden) en ik de wereld toen ook al druk vond schoot ineens de volgende gedachte binnen:[/vc_column_text][mk_blockquote style=”quote-style” text_size=”18″ align=”left” font_family=”none”]Geniet van elk moment, want het moment waarop je dít leest komt nooit meer terug[/mk_blockquote][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Een zin die me vanaf dat moment altijd in mijn hoofd is blijven hangen. Vaak op de achtergrond, maar op momenten dat ik ‘denk’ het druk te hebben schiet de zin weer naar de voorgrond. En besef ik mij ineens weer dat het niet de wereld is die het me druk maakt, maar dat ik dat zelf ben. Ik ben degene die op zit te jutten c.q. op laat jutten. Ik ben ook degene die hier een halt aan kan geven. Ik zit immers zelf aan het stuur van mijn eigen leven.

De zin is een rode draad in mijn leven geworden. Hij staat zelfs geschreven op een slaapkamermuur.

Dus mensen, laat je niet opjutten! Geniet van het leven “Life is a great adventure”!!

Monique Zwiep

Maart 2015.[/vc_column_text][mk_blockquote style=”quote-style” font_family=”none” text_size=”18″ align=”left”]Life is a great adventure[/mk_blockquote][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]