Selecteer een pagina

[vc_row][vc_column width=”2/3″][mk_image src=”/wp-content/uploads/2015/03/De-vijf-frustraties-van-teamwork-Patrick-Lencioni.jpg” image_width=”195″ image_height=”300″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][mk_padding_divider size=”20″][mk_blockquote style=”quote-style” text_size=”18″ align=”left” font_family=”none”]Een boek met een krachtige boodschap voor iedereen die in of met teams werkt[/mk_blockquote][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]In ‘De vijf frustraties van teamwork’ legt Patrick Lencioni de kern van samenwerking in teams bloot. Dat doet hij aan de hand van deze parabel, waarin Catherine Peterson als ceo een team moet leiden dat onderling zo in conflict is geraakt dat het de hele organisatie negatief beïnvloedt.

Gaandeweg openbaren zich vijf grote frustraties waarmee teamleden worstelen, frustraties die de samenwerking saboteren: gebrek aan vertrouwen, angst voor confrontatie, gebrek aan betrokkenheid, afschuiven van verantwoordelijkheid en niet-resultaatgericht werken. Dit vormt samen de alom bekende piramide van Lencioni.

Lencioni laat middels dit verhaal zien hoe deze hindernissen ontstaan en hoe je ze achter je kunt laten. Vervolgens werkt hij het onderliggende model uit. Een boek met een krachtige boodschap voor iedereen die in of met teams werkt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]